Legale Kansspelen in Nederland

Speel in het online casino, poker en sportweddenschappen op websites die goedgekeurd zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteit

Legale Kansspelen in Nederland

Voorspelling Belgie - Nederland : UEFA Nations League | 3 juni 2022

2 juni 2022

UEFA Nations League België-Nederland op 3 juni 2022 - een voorspelling


In het Stade Roi Baudouin zal op 3 juni 2022 vanaf 20:45 uur een volgende editie van de derby der Lage Landen plaatsvinden. De twee overige landenteams uit dezelfde poule, Wales en Polen, hebben hun onderlinge ontmoeting al achter de rug. Polen trok hierbij aan het langste eind.

De UEFA Nations League is een tweejarig toernooi dat ooit door de UEFA in het leven is geroepen als gedeeltelijke vervanging van vriendschappelijke wedstrijden. In de Nations League zijn tickets voor het WK te winnen. Voor België en Nederland, die zich immers beide hebben geplaatst, speelt dit geen rol.

De ontmoeting tussen Oranje en de Rode Duivels komt niet voor iedereen op een gelegen moment. De coronapandemie en de stress die dit heeft veroorzaakt, leeft nog onder veel spelers. Daarnaast vindt deze wedstrijd plaats aan het eind van een intensief seizoen. Veel topspelers, zeker zij die ook in clubverband op Europees niveau hebben gestreden, zijn fysiek en mentaal gezien aan een verdiende rust toe. Zitten de Rode Duivels en Oranje wel te wachten op een onderling treffen?

De Nederlandse bondscoach Louis van Gaal, maakte op de hem typerende wijze duidelijk dat Nations League-wedstrijden in juni niet in het belang van de spelers was. Ook de Belgische sterspeler Kevin de Bruyne, die met zijn club Manchester City een loodzwaar seizoen kende, is niet enthousiast om zich nu weer op te laden voor een match tegen de Noorderburen.

Toch zullen zowel de Rode Duivels als Oranje waarschijnlijk niet aantreden met teams van B-garnituur. In beide teams zullen spelers die dit seizoen het uiterste hebben gegeven, waarschijnlijk enigszins worden ontzien. Wij verwachten niet dat de opstellingen alle grote namen laten zien, maar beide teams hebben kwaliteit genoeg in de gelederen om er toch een boeiende match van te maken.

Een strijd tussen de Rode Duivels en Oranje is altijd iets om naar uit te zien. Wie na het laatste fluitsignaal met de winst naar huis gaat, is moeilijk te voorspellen. Wij hebben het gevoel dat België er met de winst vandoor zal gaan en dat het tot het laatste moment spannend zal blijven.

Beste Online Bookmakers in Nederland


1 Bet365

€100 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit
2 Betcity

€20 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legaal Kansspel Nederland".

 

Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in Nederland

Betcity.nl richt zich ook op het Nederlandse pádel

11 juni 2022 — Je zou er ondertussen al bijna niet meer bij stil staan, maar het online gokken in Nederland is in realiteit pas een maand of acht legaal. Op 1 oktober 2021, om precies te zien, werden de online ka...

Voorspelling Wales - Nederland : Nations League | 8 juni 2022

8 juni 2022 — Op de tweede speeldag van de Nations League nemen Wales en Nederland het tegen elkaar op. De inzet is een gooi naar een ticket voor het EK in 2024. Wales: op een wolk van euforie Wales mag ...

Voorspelling Belgïe - Polen : Nations League | 8 juni 2022

8 juni 2022 — Het is geen publiek geheim dat de forse 1-4 nederlaag in de Nations Cup tegen Nederland de grondvesten in België heeft doen daveren. Hoewel de Belgische bondscoach Roberto Martinez de nederlaag als ee...

Voorspelling Italië - Duitsland : UEFA Nations League | 4 juni 2022

3 juni 2022 — Groep 3 is aan de beurt voor de A-divisie in de UEFA Nations League. In de wedstrijd van 4 juni 2022 spelen Italië en Duitsland tegen elkaar. De wedstrijd zal worden gespeeld in Stadio Renato Dall...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in Nederland

© 2022 LEGAAL-KANSSPEL-NEDERLAND.NL - Rechten voorbehouden - Grafisch Six Design
Impressum - Privacy - Disclaimer - Verantwoord gokken - Contact
Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Twitter   Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Facebook   RSS Feed

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. Speel bewust 18+, loketkansspel.nl. Bel naar 0800-0220022.
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.
De content op Legaal-Kansspel-Nederland.nl mag niet worden gedeeld met minderjarigen.

-18 Verantwoord Spelen