Legale Kansspelen in Nederland

Speel in het online casino, poker en sportweddenschappen op websites die goedgekeurd zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteit

Legale Kansspelen in Nederland

Voorspelling Argentinië - Kroatië : Wereld Kampioenschappen 13 december 2022

12 december 2022

De droom van Lionel Messi, één van de smaakmakers van dit WK, kan nog steeds uitkomen. Nog twee overwinningen te gaan, en de Argentijnen zijn voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens wereldkampioen voetbal. Maar zover is het dus nog lang niet. Want eerst staan daar elf goede Kroaten te wachten. En als zij het niet kunnen bolwerken, staat daar nog een Frans of Marokkaans voetballeger als lastige tegenstander.

En dan te weten dat de Argentijnen dit eindtoernooi dramatisch begonnen. Want 1-2 tegen Saoedi Arabië, met nog matches tegen Mexico en Polen te gaan! Het Argentijnse team wist echter het tij op tijd te keren: 2-0 tegen Mexico, 2-0 tegen Polen. En zo werd de ploeg van Messi alsnog groepswinnaar.

In de achtste finale werd Australië met 2-1 aan de kant gezet. In de kwartfinale wachtte Nederland, een oude bekende voor de Argentijnen. Na een 2-0 voorsprong leek de match gespeeld, maar kwam Oranje alsnog terug tot 2-2. Een pittige, en soms heel harde match, eindigde ook na verlenging op 2-2. Het regende gele kaarten, waarbij meneer Messi niet mocht klagen dat hij werd gespaard. In de strafschoppenserie trok Argentinië uiteindelijk aan het laatste eind.

Kroatië sloop bijna geruisloos naar de knock-out fase. Tegen Marokko en België werd met 0-0 gelijkgespeeld. Tussendoor werd met 4-1 gewonnen van Canada. Dat bleek genoeg om door te gaan, want de Rode Duivels verzamelden één puntje minder.

In de achtste finale hadden de Kroaten het niet bepaald makkelijk met de verrassende Japanners. Zij kwamen zelfs met 1-0 voor. Door een doelpunt van Perisic werd het 1-1, een stand die ook na verlenging op het scorebord stond. Een voor Japan dramatische penaltyserie leidde tot de overwinning voor het team van Modric. Iedereen verwachtte dat het Kroatische schip zou stranden in de kwartfinale. Daar stond immers topfavoriet Brazilië aan de overkant. Het bleef 0-0. Neymar dacht zijn team naar de halve finale te brengen, maar Petkovic dacht daar anders over. In de strafschoppenserie bleken de Kroaten de betere.

Deze halve finale kan alle kanten op. Argentinië zal starten als favoriet, gesteund door enorm veel supporters. Maar de sluwe en technisch begaafde Kroaten zouden wel eens aan het langste eind kunnen trekken, en de finale bereiken.

Beste Online Bookmakers in Nederland


1 Bet365

€100 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit
2 Betcity

€20 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legaal Kansspel Nederland".

 

Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in Nederland

WK 2022 zorgt voor meeste weddenschappen ooit

29 december 2022 — Een van de populairste vormen van online kansspelen in Nederland is het online wedden op sport. Dat verklaart ook waarom vrijwel iedere aanbieder van online kansspelen in Nederland ook over een on...

Betcity ontdekt wielrennen en gaat Team Jumbo-Visma sponsoren

21 december 2022 — Een van de sectoren in ons land die snel en aanzienlijk geprofiteerd heeft van de regulering van de online kansspelen in Nederland is de sportwereld. Vrijwel vanaf het moment dat er sprake was van ...

Voorspelling Marokko - Frankrijk : Wereld Kampioenschappen 14 december 2022

12 december 2022 — En dan zijn we opeens al bij de halve finales van het WK in Qatar beland. Een hele reeks grote of iets minder grote favorieten zit al weer thuis: onze Rode Duivels, Duitsland, Brazilië, Nederland, Por...

Voorspelling Argentinië - Kroatië : Wereld Kampioenschappen 13 december 2022

12 december 2022 — De droom van Lionel Messi, één van de smaakmakers van dit WK, kan nog steeds uitkomen. Nog twee overwinningen te gaan, en de Argentijnen zijn voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens wereldkampi...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in Nederland

© 2023 LEGAAL-KANSSPEL-NEDERLAND.NL - Rechten voorbehouden - Grafisch Six Design
Impressum - Privacy - Disclaimer - Verantwoord gokken - Contact
Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Twitter   Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Facebook   RSS Feed

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. Speel bewust 18+, loketkansspel.nl. Bel naar 0800-0220022.
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.
De content op Legaal-Kansspel-Nederland.nl mag niet worden gedeeld met minderjarigen.

-18 Verantwoord Spelen