Legale Kansspelen in Nederland

Speel in het online casino, poker en sportweddenschappen op websites die goedgekeurd zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteit

Legale Kansspelen in Nederland

Voorspelling Cambuur Leeuwarden - NAC Breda : Eredivisie 4 augustus 2013

30 juli 2013

Cambuur Leeuwarden is eindelijk terug op het hoogste niveau in Nederland. De supporters van de club uit de Friese hoofdstad hebben er dertien jaar op moeten wachten. Op zondag 4 augustus begint het avontuur in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Op de slotdag van vorig seizoen legde Cambuur Leeuwarden beslag op de titel in de Jupiler League. Concurrent FC Volendam faalde en de Friezen profiteerden daar optimaal van. Er werd flink feest gevierd, maar de focus lag al snel op het nieuwe seizoen. Als promovendus zal het lastig genoeg worden om handhaving te realiseren.

Trainer Dwight Lodeweges beschikt niet over een ruim budget en moet het qua versterkingen vooral doen met huurlingen. Veel voetbalkenners in Nederland zien zijn elftal als degradatiekandidaat nummer één. Met de fanatieke aanhang op de tribunes moet Cambuur Leeuwarden vooral in thuiswedstrijden de punten pakken.

Opponent NAC Breda heeft zich aardig geroerd op de zomerse transfermarkt. Nebojsa Gudelj, sinds eind 2012 als oefenmeester verbonden aan de Brabantse club, heeft handhaving als doelstelling geformuleerd. Hij is daar iets te voorzichtig mee. Zijn equipe is met de recente aankopen in staat om moeiteloos in de middenmoot van de Eredivisie mee te draaien. Met een beetje geluk is een plaats bij de eerste negen ploegen zelfs mogelijk.

Wij verwachten drie punten voor NAC Breda in Leeuwarden. Normaal gesproken is de Parel van het Zuiden te sterk voor de promovendus. Ook de ervaring zal een rol spelen. Voor Cambuur Leeuwarden is een nederlaag geen catastrofe. Na het openingsweekeinde zijn er nog voldoende wedstrijden om de benodigde punten te behalen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cambuur Leeuwarden - NAC Breda vindt 4 augustus 2013 om 12:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Cambuur Leeuwarden
2.10
Bwin
Unibet
William Hill
Ladbrokes
Gelijkspel
3.20
Bwin
Unibet
William Hill
Ladbrokes
NAC Breda
2.95
Bwin
Unibet
William Hill
Ladbrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in België

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in Nederland


1 Bet365

€100 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit
2 Betcity

€20 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legaal Kansspel Nederland".

 

Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in Nederland

Betcity.nl vanaf komend seizoen shirtsponsor van Vitesse

18 mei 2022 — Wat betreft de online kansspelen in Nederland was 1 oktober 2021 misschien wel de belangrijkste dag uit de historie van het online gokken in Nederland. Op die dag werd namelijk de destijds nieuwe W...

Betcity.nl verrast met 3 ex-profvoetballers als nieuwe brand ambassadors

9 mei 2022 — Ook als je zelf niet per se regelmatig bezig bent met online kansspelen in Nederland is de kans groot dat je is opgevallen dat het de laatste maanden een stuk meer over online gokken in Nederland g...

TOTO valt in de prijzen met sponsoring van Vandaag Inside

8 mei 2022 — Je zou het bijna vergeten, maar het is alweer meer dan een half jaar mogelijk om volledig legaal deel te nemen aan online kansspelen in Nederland. Afgezien van enkele kleine horten en storten bij ...

Moederbedrijf Unibet ziet omzet fors verlagen na vertrek uit Nederland

8 mei 2022 — Op 1 maart 2022 was het precies een half jaar geleden dat de markt voor de online kansspelen in Nederland officieel openging. Zes maanden eerder was namelijk de Wet Kansspelen op afstand (Wet Koa) ...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in Nederland

© 2022 LEGAAL-KANSSPEL-NEDERLAND.NL - Rechten voorbehouden - Grafisch Six Design
Impressum - Privacy - Disclaimer - Verantwoord gokken - Contact
Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Twitter   Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Facebook   RSS Feed

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. Speel bewust 18+, loketkansspel.nl. Bel naar 0800-0220022.
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.
De content op Legaal-Kansspel-Nederland.nl mag niet worden gedeeld met minderjarigen.

-18 Verantwoord Spelen