Legale Kansspelen in Nederland

Speel in het online casino, poker en sportweddenschappen op websites die goedgekeurd zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteit

Legale Kansspelen in Nederland

Voorspelling Cambuur Leeuwarden - NAC Breda : Eredivisie 4 augustus 2013

30 juli 2013

Cambuur Leeuwarden is eindelijk terug op het hoogste niveau in Nederland. De supporters van de club uit de Friese hoofdstad hebben er dertien jaar op moeten wachten. Op zondag 4 augustus begint het avontuur in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Op de slotdag van vorig seizoen legde Cambuur Leeuwarden beslag op de titel in de Jupiler League. Concurrent FC Volendam faalde en de Friezen profiteerden daar optimaal van. Er werd flink feest gevierd, maar de focus lag al snel op het nieuwe seizoen. Als promovendus zal het lastig genoeg worden om handhaving te realiseren.

Trainer Dwight Lodeweges beschikt niet over een ruim budget en moet het qua versterkingen vooral doen met huurlingen. Veel voetbalkenners in Nederland zien zijn elftal als degradatiekandidaat nummer één. Met de fanatieke aanhang op de tribunes moet Cambuur Leeuwarden vooral in thuiswedstrijden de punten pakken.

Opponent NAC Breda heeft zich aardig geroerd op de zomerse transfermarkt. Nebojsa Gudelj, sinds eind 2012 als oefenmeester verbonden aan de Brabantse club, heeft handhaving als doelstelling geformuleerd. Hij is daar iets te voorzichtig mee. Zijn equipe is met de recente aankopen in staat om moeiteloos in de middenmoot van de Eredivisie mee te draaien. Met een beetje geluk is een plaats bij de eerste negen ploegen zelfs mogelijk.

Wij verwachten drie punten voor NAC Breda in Leeuwarden. Normaal gesproken is de Parel van het Zuiden te sterk voor de promovendus. Ook de ervaring zal een rol spelen. Voor Cambuur Leeuwarden is een nederlaag geen catastrofe. Na het openingsweekeinde zijn er nog voldoende wedstrijden om de benodigde punten te behalen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cambuur Leeuwarden - NAC Breda vindt 4 augustus 2013 om 12:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Cambuur Leeuwarden
2.10
Bwin
Unibet
William Hill
Ladbrokes
Gelijkspel
3.20
Bwin
Unibet
William Hill
Ladbrokes
NAC Breda
2.95
Bwin
Unibet
William Hill
Ladbrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in België

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in Nederland


1 Betcity

€20 Bonus
 
Goedgekeurd website Kansspelautoriteit

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legaal Kansspel Nederland".

 

Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in Nederland

BetCity biedt nieuwe spelers een welkomstbonus van 100% tot 200 euro

14 oktober 2021 — Wie krijgt er niet graag geld om in te zetten sportwedstrijden? BetCity.nl biedt spelers tot 200 euro aan bonusgeld voor het inzetten op sport. De Free bet wordt verkregen bij een storting van minimaa...

Voorspelling Nederland - Gibraltar : World Cup Kwalificatie - 11 oktober 2021

11 oktober 2021 — In de kwalificatiecampagne voor het Wereldkampioenschap neemt Nederland het op tegen Gibraltar. Op papier een hapklare brok voor het Nederlands elftal, maar een misstap is dan ook helemaal uit den b...

Voorspelling Letland - Nederland : World Cup Kwalificatie - 8 oktober 2021

6 oktober 2021 — Nederland gaat ook van Letland winnen Het duel tussen Letland en Nederland lijkt op voorhand een gelopen race. Onder Louis van Gaal heeft Nederland na een gelijkspel tegen Noorwegen de smaak weer te ...

Voorspelling Italië - Engeland : Euro 2020 - 11 Juli 2021

10 juli 2021 — Na vier weken vol voetbal is het eindelijk zo ver. Italië en Engeland nemen het in de finale van het Europees Kampioenschap tegen elkaar op. Het wordt een wedstrijd tussen twee teams die indruk hebben...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in Nederland

© 2021 LEGAAL-KANSSPEL-NEDERLAND.NL - Rechten voorbehouden - Grafisch Six Design
Impressum - Privacy - Disclaimer - Verantwoord gokken - Contact
Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Twitter   Legaal-Kansspel-Nederland.nl op Facebook   RSS Feed

Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 088 382 28 87.
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 Verantwoord Spelen